Количка

0 артикула
Добре дошли в нашия магазин!

Choose your language

Политика за личните данни

Приятели,

SGSPORT.EUсе нуждае от някои Ваши данни само за подготвяне на поръчката и бързата и доставка за да можете да изпитате удоволствие от новата си придобивка по-скоро.

Всяка предоставена от лицето, ползващо сайта www.SGSPORT.EU лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.Клиентите на  SGSPORT.EU могат да бъдат спойкойни, че техните лични данни няма да попаднат в трети лица.

Съгласно Удостоверение № 365836, издадено от Комисия за Защита на личните данни, „СВГООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 365836.

SGSPORT.EU има право да събира и обработва информация за своите потребители във връзка с обичайната дейност на онлайн магазина, за предлагане на нови стоки и услуги. Всеки потребител с приемането на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯсе съгласява и със събирането и обработването на личните му данни за маркетинг цели и се счита за уведомен по смисъла на Закона за защита на личните данни, че личните му данни няма да бъдат разкривани на други лица, освен когато информацията е изискана от оправомощен за това държавен орган при спазване на законоустановената процедура или е получил изрично съгласие от потребителя за това.

Ние от SGSPORT.EUзачитаме Вашите лични данни. Ние от SGSPORT.EUбихме желали да Ви информираме как тази информация се ползва. Това изявление ще се вижда в долния крайна всяка страница на SGSPORT.EU.Ниеот SGSPORT.EU ще събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре, а именно :

-Ще Ви помогнем при попълване на поръчка;

-Ще Ви информираме отностно продукти или услуги;

-Ще Ви да предоставим услуги и поддръжка;

-Ще Ви известим за нови стоки и услуги ;

-Ще Ви предоставим персонални промоционални оферти;

Приятели, SGSPORT.EU се грижи за сигурността на Вашите лични данни!

Най-продавани

DEMON Слънчеви очила 832 Photo Carbon

DEMON Слънчеви очила 832 Photo Carbon

-5%
Цена: 93.10лв.
Каталожна цена: 98.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 93.10лв.
Каталожна цена: 98.00лв.
Отстъпка: 4.90лв. (5.00%)
KILPI Панталон за ски RHEA-M Black

KILPI Панталон за ски RHEA-M Black

-25%
Цена: 134.25лв.
Каталожна цена: 179.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 134.25лв.
Каталожна цена: 179.00лв.
Отстъпка: 44.75лв. (25.00%)
DEMON Слънчеви очила STAR Inter White

DEMON Слънчеви очила STAR Inter White

-5%
Цена: 102.60лв.
Каталожна цена: 108.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 102.60лв.
Каталожна цена: 108.00лв.
Отстъпка: 5.40лв. (5.00%)
DEMON Слънчеви очила COLORADO Black

DEMON Слънчеви очила COLORADO Black

-5%
Цена: 102.60лв.
Каталожна цена: 108.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 102.60лв.
Каталожна цена: 108.00лв.
Отстъпка: 5.40лв. (5.00%)
KOMPERDELL Щеки за ски OUTER LIMIT PRO Berry

KOMPERDELL Щеки за ски OUTER LIMIT PRO Berry

-10%
Цена: 70.20лв.
Каталожна цена: 78.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 70.20лв.
Каталожна цена: 78.00лв.
Отстъпка: 7.80лв. (10.00%)
gWINNER ДАМСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН КЛИН ЗА ФИТНЕС PUSH-UP LEGGINGS

gWINNER ДАМСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН КЛИН ЗА ФИТНЕС PUSH-UP LEGGINGS

-5%
Цена: 37.05лв.
Каталожна цена: 39.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 37.05лв.
Каталожна цена: 39.00лв.
Отстъпка: 1.95лв. (5.00%)